CAMP D'EN GRASSOT

origen i formació d'un barri de Josep Maria Esteve Puntí.

15 de gener, 2006

EN MEMORIA

Hi ha història gràfica, història verbal. Amb dues es necessiten. La verbal sol desaparèixer, peró si som a temps i la podem passar a paper i escriure-la farem que aquesta no és perdi. Aquesta es la qüestió.
En aquest punt, i quan regiran papers, d’aquells dies que un decideix de fer neteja, i un petit llibret es deixa veure i creus que avanç de fer-lo desaparèixer, altra vegada al calaix, pots aplicar-li les noves tecnologies i fer que així continuí viu en ple segle XXI, va i em decideixo de fer-ho:
Des de aquest bloc i desprès de tants anys, i havent recuperat el petit dossier (abril 1993 de l’A.V. Camp d’en Grassot- edició limitada de 1.500 exemplars-) que el meu amic i company de camí Josep M. Esteve i Puntí (en pau reposi) va editar l’any 1993, fent referència al origen i formació d’un barri, com es el del Camp d’en Grassot de Barcelona, i per que aquesta història no es perdi, i en el seu record, em permeto de editar-la per a be de tot aquell que estigui interessat a saber un xic més d’un petit barri que ajuda a ser més gran un districte com es el de Gracia. Gracies. A.M.B gener'06.